keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Myyntihevonen:CR Benjamiini

 Uusi piensuokki CR Benjamiini myynnissä nyt foorumilla! Käykäähän kurkkimassa lisää tietoja! :) E/ Siis pitkästä aikaa (ehkä puoleen vuoteen) tein taas uuden myyntiponin. Tälläkin kertaa suokki, sillä aijon nyt tehdä niitä vähän enemmän, sillä oon huomannu että suokkeja ei ole enään niin paljoa keppihevoskannassa. Nythän on myös oikeiden suomenhevosten säilymistä kannassa alettu suojella, sillä suokkeja ei käytetä enään niin paljoa, sillä ne on korvattu ratsupuolella eri roduilla ja ravipuolella enimmäkseen lämminverisillä. Joten niitä ei sitten niin paljoa jalostetakkaan ja rotu alkaa pikkuhiljaa kadota. Vielä tosin syytä huoleen ei ole, eikä varmasti vielä pitkään aikaan.

Materiaaliksi valitsin tälläkertaa fleecen sillä sitä oli varastossa ja siihen tarttuu hyvin tummennukset. Lankana on lankaa jonka nimeä en muista :DD Se on vähän tuollaista huopamaista, paksua lankaa.

Tällä hetkellä löytyy foorumilla jo muutama ottaja, mutta vielä ehtii huomisen tarjota! Uutta heppaa tulossa taas juhannuksen jälkeen, ompelut jo hyvillä mallilla.

Myös niitä Cavalierin uusia asukkaita pitäisi aloitella mutta etsin vielä sopivia materiaaleja. Nyt kun näin 2v jälkeen teen uuden vakituisen asukkaan talliin niin haluan olla varma siitä että pidän siitä ja siinä on kaikki kohdallaan ja tehty niin hyvin kuin osaan. Vähän sen verran voin paljastaa että kankaiksi valitsen varmasti velboaa tai sambaa, ja hevosia tulee olemaan 2-3. Niistä tulee sitten postauksia jatkossa ja mulla ois tiedossa pari ratsuttajaakin niille! Itse en enää jaksa juosta keppareilla mutta tykkään kuvata jos joku muu menee niillä. :)

Loppuun kuvia vielä Pepsistä:


-Cherry

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti