tiistai 17. kesäkuuta 2014

Aloitus

Tervetuloa blogiin joka kertoo kht Cavalieristä "kulissien takana". Blogi painottuu myyntihevosten ja varusteiden esittelyyn ja niihin liittyviin asioihin mutta suunnitelmissa on myös valmistaa muutama asukki tallille joista tulee postauksia myöhemmin. Blogi on perustettu innostuksen ja motivaation parantamiseksi ja blogin pyörittämisen harjoittelun takia.

Kirjoittaja eli minä olen jo 17-vuotias entinen keppihevosharrastaja ja nykyisin myyjä. Olen pyörinyt keppihevosmaailmassa jo vuodesta 2009, ja siellä tunnettu nimimerkillä Cherry, mutta aloitin keppihevoset jo vuoden 2008 puolella. Aktiiviset harrastusvuodet loppuivat vuonna 2010( tai 2011) mutta myyntitoiminta "keppihevostallissani" Cavalierissä on jatkunut aina tähän päivään asti epäsäännöllisesti. kht Cavalier ei tänä päivänä merkitse toiminnassani mitään muuta kuin antaa kasvatusliitteen; CR tekemiini keppihevosiin. Kesän ja luultavasti myös vuoden 2014 yritän panostaa enemmän myyntitoimintaani.

Myyntitoimintani tapahtuu kokonaan SKH foorumilla, ja sieltä saa mut myös tavoitettua kaikista parhaiten näihin asioihin liittyen. Hevosten hinnat on yleensä 25-40e, tosin tarjouksista riippuen, joskus enemmän ja joskus vähemmän. Alla kuvia tekemistäni hevosista vuosien aikana:




Tätä ponia voit seurata osoitteessahttp://pumpuliaivot.blogspot.fi/ ;D
Postauksia on odotettavissa sitä tahtia kun saan hevosia tehtyä jne. Koitan pysyä aktiivisena ainakin kesän! :D Liity toki lukiaksi ja kerro myös kaverille!

Seuraavaan postaukseen, Cherry

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti