perjantai 29. elokuuta 2014

Etsintäkuulutus: Biege Velour ja soljet

Heippa taas, huomenna tulossa heppapostaus ja kyseinen heppa myyntiin! 

Mutta halusin tehdä myös postauksen koskien vähän tarvikkeita.. Mulla on siis nyt kaavat tehty sekä seuraavalle itselleni jäävälle hevoselle ja sen varusteille, mutta mulla ei löydy nimenomaan sitä kangasta mistä haluan tän pollen tehdä eli beigeä velouria. Kyseessä siis kiiltävä ja lyhytkarvainen kangas (näkee joskus esim juicy couturen oloasuissa). Sopis nimittäin aivan täydellisesti sen rodun kuvauksen tuo kyseinen kangas. Kommentoikaa mistä voisin tämmöstä ostaa jos satutte tietämään!

Ja toinen Soljet.. Oon kattonu niitä antassusta esimerkiksi, mutta ne 10mm on aina loppu, enkä haluis isompia ,joten vinkatkaa jos tiedätte jonkun paikan mistä niitäkin saa. :)

Koht se kesä on ohi taas.. Millä mielin ootte syksyyn päin? Ite oon jo ihan innoissani tulevista juhlapyhistä blogin kannalta, koska aijon panostaa niihin postauksiin. Ja myös kun nää omat hepat on valmiit, niin alkaa tulemaan sitten enemmän niitä koskevia asioita. Myyntitoiminnasta ei oikein blogia saa ylläpidettyä joten alkaa sitten tulla blogiinkin eloa. :)

Tulee ikävä kyllä kesäiltoja :(

2 kommenttia:

  1. Eurokankaan palalaatikot tai sitten vois olla kankaita.com, muita ei tule mieleen :) Sitten vielä stoffochstil.com josta ostin sambaa kesältä ja siellä on ihania nahkoja ja kankaita ♡ Kävin kuitenkin paikan päälle Ruotsissa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä! Noi eurokankaan palalaatikot on aikalailla pengottu mut koskaan ei tunnu löytyvän.. Käympä tsekkaa noi toiset. :D

    VastaaPoista